ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

شفافیت لازم است و حتماً باید مردم از مسائل آگاه باشند

نماینده آمل در مجلس با بیان اینکه باید هرچه لازم است به مردم گفته شود و نباید مردم را نامحرم بدانیم، گفت: شفافیت لازم و ضروری است و باید محقق شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ، نماینده آمل در مجلس با بیان اینکه باید هرچه لازم است به مردم گفته شود و نباید مردم را نامحرم بدانیم، گفت: شفافیت لازم و ضروری است و باید محقق شود.


عزت‌الله یوسفیان‌ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ، با اعلام حمایت از بحث شفافیت آرای نمایندگان مجلس، اظهار داشت: شفافیت لازم است و حتماً باید مردم از مسائل آگاه باشند اما جاهایی هم به تشخیص قانون و قانون‌گذار است، مانند همه دنیا که برخی مواقع آراء باید محرمانه باشد.

 

وی افزود: یک عده از نمایندگان قبل از هر رأی‌گیری در مورد سؤال، استیضاح، طرح و لایحه در لیست موافق و عده‌ای در لیست مخالف ثبت نام می‌کنند و موافقت و مخالفت خود را اعلام می‌کنند.

 

یوسفیان‌ملا با بیان اینکه باید هرچه لازم است به مردم گفته شود و نباید مردم را نامحرم بدانیم، اضافه کرد: اما اینکه یک صدا بگویند همه امور باید غیرمحرمانه باشد، هیچ‌جایی این را نمی‌پذیرد و ما هم قبول نداریم.

 

عضو هیأت رئیسه کمیسیون تدوین آئین‌نامه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تا آنجایی که مقدور است باید آراء شفاف باشد، اظهارداشت: ما جزء 15 نفر کمیسیون آئین‌نامه هستیم و خودمان نمی‌توانیم طرح شفافیت آراء نمایندگان را امضا کنیم اما در تبصره همان طرح هم نوشته شده که هرکجا که لازم باشد آراء می‌تواند محرمانه باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار